HÜLYA ACAR

Genel Koordinatör

Hülya Acar, Eskişehir Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi’nde Yabancı Dil Bölümü’nü de tamamlayan Hülya Acar, Alarko Turizm ve Turkcell gibi Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin Misafir İlişkileri ve Satış Pazarlama departmanlarında çalıştı. İlgi duyduğu yeme – içme alanında kariyer yapmaya karar vermesiyle kurumsal hayatı bırakan Hülya Acar bibuçuk’un ortağı oldu. Bu ortaklığı devam ederken yeme – içme alanında yeni markalar oluşturmayı önemseyen Hülya Acar ANY’i kurdu. ANY’nin elde ettiği başarının ardından yeni bir marka olarak Dirty Hands’i de kuran Hülya Acar, hayata geçirdiği işletmelerle sektöre yeni bakış açıları ve konseptler kazandırdı. Her biri kendi kulvarını yaratan bu markalarla yeme – içme sektöründe önemli bir yer edinen Hülya Acar, kendi işletmelerini yönetmenin yanı sıra farklı yeme – içme markalarına da danışmanlık vermektedir. Sektörün tüm alanlarına nitelikli profesyoneller yetiştirmeyi de önemseyen Hülya Acar USLA ile eğitim alanına da girdi. USLA’nın Genel Koordinatörlüğünü yöneten Hülya Acar USLA’nın dönüşüm projesini hayata geçirdi. Alanında öncü fikirleriyle sektörde fark yaratan Hülya Acar, sosyal sorumluluk konusunda da birçok projeyi hayata geçiriyor. Yaklaşık 10 yıldır hem Türkiye’de hem de Afrika’da başta eğitim olmak üzere temel ihtiyaçlara yönelik faaliyet gösteren Şimdi Derneği’nin Başkan Yardımcılığını yürütüyor.

ALİ RONAY

Executive Chef & COO

1978 yılında doğan Ali Ronay, eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Fakültesi'nde başladığı sırada, mutfak sanatları ve otel yönetimi alanındaki hayalini gerçekleştirmeye karar vererek L'Institut Paul Bacuse, Ecole Des Arts Culinaires et de L'Hôtellerie'ye katıldı. Washington, D.C. şehrinde Chef Aret Sahakyan'ın gözetimindeki Cities Restaurant'ta deneyim kazandı ve Türkiye ve yurt dışında birçok otel ve restoranın kuruluşunda ve işletmesinde çalışmaya başladı. Türkiye'ye dönüşünde, Ali Ronay, İstanbul'daki The Ritz-Carlton'ın en genç Türk mutfak şefi olarak çalışmaya başladı. Daha sonra Kempinski Barbaros Bay, Bodrum'da Executive Şef olarak görev yaparken; Raffles Zorlu Center, Istanbul'un ön açılışında Executive Şef olarak çalıştı; Doğuş grubu D.ream'ın Kurumsal Şef Şefi ve The Swissotel Bosphorus Istanbul'un ilk Türk Executive Şefi olarak görev aldı. Ayrıca, Michelin yıldızlı şefler Paco Perez, Sven Elverfeld ve Sergi Arola ile çalışarak değerli deneyimler kazandı. Türkiye'nin popüler televizyon kanalı Fox TV'nin programı The Taste Turkey'de jüri olarak görev yaparken, takımı arka arkaya iki kez birinci oldu. Ayrıca, bu kanalın Şef Akademi programında da jüri üyesi olarak yer aldı. Ronay's International Food and Beverage Consultancy Company'nin kurucusu ve Ronay's Deli'nin ortak kurucusu olan Ronay'ın amacı; araştırmalarına devam etmek ve 12 bin yıllık Anadolu mutfakları ve kültürlerini dünyaya tanıtmaktır. Ali Ronay; Temmuz 2023 itibariyle USLA’nın Executive Chef & Chief Operating Officer’ı olarak Gusto by USLA restoranının, akademik eğitimlerin ve gastronomiye dair tüm operasyonlarının başında yer almaktadır.

ÖZGE BİLGİNER

Satış ve Pazarlama Direktörü

Özge Bilginer, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden Global Pazarlama ana branşında mezun olmuştur. İkinci anadal olarak ise Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü tamamlamıştır. 2009 yılında Amerika’da Baruch Universitesi Akademik İngilizce programını bitirmiş ve Türkiye Jones Lang LaSalle P&G Proje’sinde Tesis Yönetim alanında çalışmaya başlamıştır. Sırasıyla 2011 ve 2012 yıllarında Bütçe Kontrolü ve Tasarruf önlemlerinde aldığı aksiyonlar ile, 2012 yılında Sürdürülebilirlik ve Takım Çalışmasını teşvik eden projeleriyle, 2013 ve 2014 yıllarında Sürdürülebilirlik ve Takım Yönetimi aksiyonlarının sonucu birçok şirket içi uluslararası ödül ve takdir almıştır. 2017 yılında Cushman ve Wakefield’ın hizmet verdiği Microsoft Projesi’n de 8 ülkeden sorumlu olarak yürüttüğü Kiralama ve Tesis Yönetim rolünde “C&W Üstün Performans Programı” kapsamında tüm Avrupa ve Orta Doğu Ekibi içerisinde "Yüksek Potansiyelli Gelecek Lider" programına seçilmiş ve 2018 yılında "Yardımcı Direktör" unvanı almıştır. Ağustos 2020’de Operasyon Direktörü olduğu CBRE ING Projesi’nde "CBRE Future Executive Program" a seçilmiş ve bağlı olarak ILM 6' Yönetim Sertifika Programı’nı başarıyla tamamlamıştır. CBRE, Cushman & Wakefield ve Jones Lang LaSalle gibi uluslararası gayrimenkul ve kiralama yönetim şirketlerinin ING, Microsoft ve Procter & Gamble gibi büyük uluslararası müşteri hesaplarında 15 yıl Orta Doğu, Merkez ve Doğu Avrupa ve tüm Türkiye operasyonlarını yürütmüş deneyimli profesyonel bir yöneticidir. Pazarlama, finansal yönetim, proje yönetimi, kiralama, QHSE, tedarikçi/sözleşme yönetimi, liderlik, müşteri sorunları çözümü, operasyonel mükemmellik, süreç sadeleştirme, iletişim, sürdürülebilirlik, etkin/verimli uzaktan yönetim ve müşteri ilişkileri yönetimi başarı kriterlerinde çok önemli bir rol oynamıştır. Bu faaliyetler içerisinde doğru hedef ve kurum içi iç müşteri pazarlama/iletişim stratejisi belirleme, başarılı ekip oluşturma, entegrasyon ve optimize edilmiş operasyon ve yönetim süreçleri geliştirme ve doğru önceliklerin belirlenmesi her zaman odak noktasında kalmıştır. Yükselen performansı, mesleki gelişimi, takım liderliği ve operasyonel yönetim yeteneklerinin bir sonucu olarak, çalıştığı projelerin global Üst Yönetim Ekip’lerinde yer almış; strateji belirleme, küresel hesap planı hazırlama, operasyonel performans ölçüt kriterleri belirlenme ve yürütme süreçlerinin bir parçası olması istenmiştir. Özge, tecrübesine paralel olarak sorumluluk alanını genişletmeye, kurumsal başarıyı sağlamaya, yeni tecrübeler edinmeye ve bilgisini farklı alanlarda kullanmaya her zaman istekli olmuştur. 2022 yılı Kasım ayında USLA ailesine Satış ve Pazarlama Direktörü olarak katılmıştır.

SEVİNÇ ÖNDER

İnsan Kaynakları ve Öğrenci İşleri Direktörü

Sevinç Önder; İstanbul Üniversitesi İşletme ve Selçuk Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezundur. 2004 yılında üniversite eğitimi devam ederken Dedeman Holding’in Finans, Vacation Point System ve yönetim departmanların da yaz dönemlerinde yapmış olduğu stajların ardından mezuniyeti ile birlikte Dedeman Holding İnsan Kaynakları bölümünde Holding’ e bağlı tüm projelerde, yurtiçi ve yurtdışı otel açılış süreçlerinde görev alarak kariyerine başlamıştır. Sonrasında kurumsal eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Hotrain’de operasyonel bazlı insan kaynakları modelinde çalışarak; Eataly, Dream grubu, Point Hotel grubu, İran Ana Hotel gibi hizmet sektörüne yönelik birçok markaya işe alım danışmalıklarının yanında standart işbaşı eğitim süreçleri, ekiplerin adaptasyon ve uyumu başta olmak üzere sayısız danışmanlık hizmetine katkı sağlamıştır. 2014 yılından bu yana USLA bünyesinde İnsan kaynakları ve Öğrenci işleri direktörü olarak görev yapmakta olup, profesyonel eğitim alan öğrencilerimizin staj dönemleri ve sektöre ilk adımlarında kariyerine katkı sağlamak üzere destek sağlamaya devam etmektedir.