Bronze Sertifika; MAFF (Japon Tarım, Ormancılık ve Balıkçılık Bakanlığı) tarafından, Japon mutfağına ilişkin bilgi ve becerileri belirli bir seviyeye ulaşmış yabancı şefleri belgelendirmek amacıyla oluşturulmuştur. Sertifikasyon Programı, 2013'te UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras olarak tescil edilen ve “Washoku” olarak anılan geleneksel Japon Mutfağı’nın, bilinen ve keşfedilmeyi bekleyen birçok önemli unsurunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Bu program, şeflerin ürettikleri ürünleri iyi tanımalarını, temel kavram, malzeme ve tekniklere hakim olmalarını sağlayarak yaratıcılıklarını bir üst dereceye taşımayı, öğrencilerine mutfağın özünü en doğru şekilde anlatmayı hedefliyor. Japon Mutfağı iyi niyet elçisi ve programın master şefi Shunichi Horikoshi, ülkemizin ilk Bronze Sertifika’lı şefleri Sinan Damgacıoğlu ve Didem Yalçınkaya yönetiminde Türkiye’nin ilk Profesyonel Japon Mutfak Sanatları Programı sadece USLA’da. Kariyerinde, Japon Mutfağı yetkinliğine sahip olmak isteyen sektör profesyonelleri için ileri seviye bir eğitim programıdır.
Tüm eğitim programı, konusunda uzman eğitmen şeflerimiz tarafından, mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanı sağlamak üzere tasarlandı.
Uluslararası Geçerli MAFF (Japon Tarım, Ormancılık ve Balıkçılık Bakanlığı) onaylı Bronze Sertifika - Certification of Cooking Skills for Japanese Cuisine in Foreign Countries
USLA “Profesyonel Japon Mutfak Sanatları” sertifikası
USLA Aşçı Ceketi (1 adet)
USLA Aşçı Kepi (1 adet)
USLA Aşçı Önlüğü (1 adet)
Bıçak Bileme Taşı
Usuba Bıçak
Eğitim Kitapçığı