“Dünya Mutfakları Programı” hafta hafta farklı ülke mutfaklarının işlendiği, özel beslenme, vegan ve vejetaryen mutfak gibi spesifik konuların müfredatında bulunduğu, Saray ve Türk mutfağı hakkında yoğun bir eğitimi içeren ileri seviye bir programdır. Kariyerinde ileri seviye yetkinliklere sahip olmak isteyenler sektör profesyonelleri için uygun bir eğitim programıdır.
Tüm eğitim programı, konusunda uzman eğitmen şeflerimiz tarafından, mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanı sağlamak üzere tasarlandı.
AVRUPA - İtalyan Mutfağı
AVRUPA - İspanyol Mutfağı
AVRUPA - Fransız Mutfağı
AVRUPA – Birleşik Krallık & Balkan Mutfağı
AVRUPA – Birleşik Krallık & Balkan Mutfağı (telafi dersi)
AVRUPA – Orta ve Doğu Avrupa, Baltık Mutfağı
AVRUPA – Nordik Mutfak
AMERİKA – ABD
AMERİKA – Kanada
AMERİKA – Meksika
AMERİKA – Şili
MERİKA – Peru, Arjantin
AMERİKA – Karayipler
AFRİKA– Güney Afrika
AFRİKA – Mısır , Fas
AFRİKA – Orta Afrika
ASYA – Endonezya Mutfağı
ASYA – Hint Mutfağı
ASYA – Vietnam Mutfağı
ASYA – Çin
ASYA – Tayland
ASYA – Japonya
ASYA – Kore
ASYA - Lübnan Mutfağı
ÖZEL BESLENME – Vegan & Vejetaryen
ÖZEL BESLENME – Glutensiz & Laktozsuz
ÖZEL BESLENME – Rafine Şekersiz
USLA “Dünya Mutfakları Programı” sertifikası
Milli Eğitim Bakanlığı “Dünya Mutfakları” Kurs Bitirme Belgesi
USLA Aşçı Ceketi - 2 adet
USLA Aşçı Pantalonu - 1 adet
USLA Aşçı Kepi - 1 adet
USLA Aşçı Önlüğü - 2 adet
Profesyonel Mutfak Terliği - 1 adet
Bıçak Seti
USLA Öğrenci Çantası,
“Dünya Mutfakları” Ders Kitabı