Profesyonel pasta ve ekmekçilik yolundaki temel teorik ve pratik bilginin yanı sıra maliyet hesaplama, gıda hijyeni ve güvenliği, satın alma, menü planlama, yiyecek ve içecek yönetimi, iş geliştirme, servis, gelir ve menü yönetimi, işletme yönetimi, satış ve pazarlama, CRM ve sosyal medya, insan kaynakları yönetimi ve girişimcilik gibi konuları kapsayan bu yoğun eğitim; kendi pastanesini ya da fırınını açmak isteyen şef adayları, kendi işini kurmayı planlayanlar, yiyecek ve içecek sektöründe çalışanlar ya da farklı eğitim ve mesleki geçmişten gelen girişimciler için uygundur. Yiyecek İçecek İşletmeciliği kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazırlanmak için çıkılan bu yolda, herhangi bir sektör deneyimi gerekli değildir.
Tüm eğitim programı, konusunda uzman eğitmen şeflerimiz tarafından, mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanı sağlamak üzere tasarlandı.