Profesyonel aşçılık yolundaki temel teorik ve pratik bilginin yanı sıra maliyet hesaplama, gıda hijyeni ve güvenliği, satın alma, menü planlama, servis, iş geliştirme, yiyecek içecek yönetimi, gelir ve menü yönetimi, işletme yönetimi, satış ve pazarlama, CRM ve sosyal medya, insan kaynakları yönetimi ve girişimcilik gibi konuları kapsayan bu yoğun eğitim; şef restoranını açmak isteyen şef adayları, kendi işini kurmayı planlayanlar, yiyecek ve içecek sektöründe çalışanlar ya da farklı eğitim ve mesleki geçmişten gelen girişimciler için uygundur. Yiyecek İçecek İşletmeciliği kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazırlanmak için çıkılan bu yolda, herhangi bir sektör deneyimi gerekli değildir.
Tüm eğitim programı, konusunda uzman eğitmen şeflerimiz tarafından, mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanı sağlamak üzere tasarlandı.
USLA “Profesyonel Aşçılık Programı” Sertifikası
Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “Aşçılık” Kurs Bitirme Belgesi
Topkapı Üniversitesi – “Profesyonel Aşçılık” Kurs Bitirme Belgesi
"Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi" Kurs Bitirme Belgesi
Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Sertifikası
Fermente İçecek Temel Bilgileri ve Tadım Teknikleri Sertifikası
USLA Aşçı Ceketi - 2 adet
USLA Aşçı Pantalonu - 1 adet
USLA Aşçı Kepi - 1 adet
USLA Aşçı Önlüğü - 2 adet
Profesyonel Mutfak Terliği - 1 adet
Bıçak Seti
USLA Öğrenci Çantası
“Profesyonel Aşçılık Yolunda” Ders Kitabı