Japon Mutfağı iyi niyet elçisi ve şef Shunichi Horikoshi, ülkemizin ilk Bronze Sertifika’lı şefleri Sinan Damgacıoğlu ve Didem Yalçınkaya tarafından hazırlanan ve sushi’ye dair en temel teknikleri öğreneceğiniz 3 haftalık bu program, teknik ve uygulama becerilerini geliştirmek isteyen farklı eğitim ve mesleki geçmişlerden gelen tüm katılımcılar için uygundur.Program kapsamında öğrenilecek konular arasında; sumeshi (sushi pirinci) hazırlama ve pişirme teknikleri, sanmai oroshi (temel balık kesim) tekniği, Nigiri, Maki, Temaki, Temari, Oshi Sushi ve dünyadaki farklı sushi uygulama teknikleri, tempura yapımı yer almaktadır.Eğitim programı için herhangi bir sektör deneyimi gerekli değildir, sektör profesyonellerinin de katılabileceği bir programdır.
Tüm eğitim programı, konusunda uzman eğitmen şeflerimiz tarafından, mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanı sağlamak üzere tasarlandı.
USLA “Mutfağa İlk Adım Sushi” sertifikası
USLA Aşçı Önlüğü
“USLA Mutfağa İlk Adım Sushi Eğitimi” Ders Kitabı