Konusunda uzman, profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanan, pasta ve ekmekçiliğe dair en temel teknikleri öğreneceğiniz, doğru bilinen yanlışları düzeltebileceğiniz 8 haftalık bu program; tatlı ve ekmek yapmayı seven, profesyonel reçeteleri evinde doğru teknikler kullanarak yapmak ve yoğun iş temposuna haftanın bir akşamı mutfakta ara vermek isteyen, farklı eğitim ve mesleki geçmişlerden gelmiş mutfak sever tüm katılımcılar için uygundur.Program kapsamında öğrenilecek konular arasında; temel kurabiye, tart, pasta, kek hazırlama ve pişirme teknikleri, ekmek yoğurma, mayalandırma teknikleri, custard pişirme nitelikleri ve çikolataya giriş yer almaktadır.Eğitim programı için herhangi bir sektör deneyimi gerekli değildir.
Tüm eğitim programı, konusunda uzman eğitmen şeflerimiz tarafından, mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanı sağlamak üzere tasarlandı.
Kurabiye Hamuru Hazırlama ve Pişirme Teknikler
Nutella Dolgulu Kurabiye
Parmesanlı ve Biberiyeli Tuzlu Kurabiye
Shortbread
Kek ve Muffin Hamuru Hazırlama ve Pişirme Teknikleri
Kuru Meyveli ve Kuru Yemişli Muffin
Limonlu ve Haşhaşlı Madelines
Cevizli Brownie
Tart ve Quiche Hamurlarını Hazırlama ve Pişirme Teknikleri
Mevsim Sebzeli Quiche
Mevsim Meyveli Cobbler
Krema Bazlı Tatlıları / Custardları Hazırlama ve Pişirme Teknikleri
New York Cheesecake
Creme Brulee
Restoran Tatlıları / A la Carte Tatlıları Hazırlama ve Tabaklama Teknikleri
Çikolatalı Profiterol
Karamel ekler
Farklı Ekmek Hamurlarını Yoğurma ve Pişirme Teknikleri
Brioche Ekmeği
Kuru Domatesli, Kekikli ve Sarımsaklı Focaccia Ekmeği
Pandispanya Hamuru Pişirme, Pasta Kapama ve Sıvama Teknikleri
Black Forest Pastası
Çikolata Temperleme, Mendiant, Trüf ve Bark Çikolata Yapım Teknikleri
Butik Mendiant
Naneli Bitter Trüf Çikolata
Bademli ve Portakallı Bark Çikolata
USLA “Mutfağa İlk Adım Pastacılık” sertifikası
1 adet USLA Aşçı Önlüğü
“Profesyonel Mutfağa İlk Adım Pastacılık” Ders Kitabı