Blog
Eğitim Programı
Tüm eğitim programı, konusunda uzman eğitmen şeflerimiz tarafından, mutfak kariyerine tam donanımlı bir şekilde hazır olmanı sağlamak üzere tasarlandı.
- Gıda Güvenliği
- Maliyet Hesapları
- Menü Tasarımı
- Ekipman Bilgisi
- Mutfak Oryantasyonu
- Bıçak Teknikleri
- Kemik ve Sebze Suları
- Çorbalar
- Temel ve Türev Soslar
- Bağlayıcılar
- Kırımızı Etler ve Pişirme Teknikleri
- Sakatatlar ve Pişirme Teknikleri
- Kümes Hayvanları ve Pişirme Teknikleri
- Balık ve Deniz Ürünleri Pişirme Teknikleri
- Sebzeler ve Pişirme Teknikleri
- Bakliyatlar, Tahıllar Pişirme Teknikleri
- Garde Manger
- Temel Ekmekçilik
- Fine Dining Tatlılar
- Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi
Eğitim Dönemi
2022 (Cuma Günleri)
Eğitim Süresi
13 hafta
USLA mezunlarının sahip olduğu sertifikalar
- MEB onaylı “Temel Aşçılık Eğitimi Kurs Programı” Kurs Bitirme Belgesi (2 yıl sektör tecrübesi)
- MEB onaylı “İleri Seviye Aşçılık Eğitimi Kurs Programı” Kurs Bitirme Belgesi (5 yıl sektör tecrübesi)
- American Hospitality Academy “Certificate in Professional Culinary Arts” Sertifikası
- USLA MasterŞef Sertifikası
- MEB onaylı “Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar için Hijyen Eğitimi” Kurs Bitirme Belgesi
- İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitim Belgesi
- Gıda Güvenliği Üzerine Uluslararası HACCP Sertifikası
- Master Şef/İleri Seviye Aşçılık Programı AHA Sertifika bedeli 200$
USLA’da her öğrenci mutfağa hazır!
Öğrencilerimiz için hazırladığımız ve eğitim ücretine dahil olan mutfak seti ile yemek yapmaya hemen başlayın.
- - USLA Aşçı Ceketi
- - Aşçı Pantolonu
- - Aşçı Kepi
- - Aşçı Önlüğü
- - Profesyonel Mutfak Terliği
- - Bıçak Seti
- - USLA Öğrenci Çantası
- - Ders Kitabı
Programlar hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında 0212 211 87 52 veya 0535 022 10 02 no’lu telefondan satış temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.