Püf noktaları ile “KAHVE”
Neler Öğreneceğiz?
- Kahvenin Tarihçesi
- Kahvenin Yetişme Süreci
- Ayrıştırma Metodu
- Tazelik standartları
- Sürdürülebilirlik
- 3‘üncü Nesil demleme teknikleri
- Türk kahvesi ve detayları
- Ristretto nedir? Nasıl yapılır?
- Soğuk kahve demleme nasıl yapılmalıdır?
Neler Yapacağız?
- Espresso yapımı
- Süt hacminin oluşturulma uygulamaları
- Macchiato yapımı
- Cortado yapımı
- Flat White yapımı
- Cappuccino yapımı
- Cafe Latte yapımı
- Filtre kahve demleme teknikleri ve uygulamaları
- V60 demleme uygulamalarıNot: İçerikte iletilen tüm kahveler uygulamalı anlatılacak olup, katılımcılara 3’er adet ürün uygulaması yaptırılacaktır.