Hamburgerler – 2

 

Neler Yapıyoruz?

  • Cheese burger, bıçak kıyma burger köftesi, karamelize soğan, ev yapımı ballı mayonez, cheddar peynir, turşu ve yeşillik
  • Fırında parmesanlı patates
  • Çıtır tavuk burger, sote mantar, harissa sos, domates, turşu ve yeşillik
  • Coleslaw salata

Workshoplarda Sunulan Hizmetler;

  • 2 adet içecek ve 2 adet su ikramı
  • 1 adet Usla önlüğü
  • Dijital reçete ve isme özel sertifika

Deniz Ürünleri

 

Neler Yapıyoruz?

  • Marine levrek, hardal, roka ve baharatlı baget ekmekler
  • Taze baharat ve sarımsaklı deniz mahsülleri yahnisi, sarımsaklı çıtır bagetler ile
  • Hardal ve taze kekik marineli fırında somon fileto, parmesan peynirli patates püresi ve sote brokoli
  • Portakallı İrmik helva(ikram)

Workshoplarda Sunulan Hizmetler;

  • 2 adet içecek ve 2 adet su ikramı
  • 1 adet Usla önlüğü
  • Dijital reçete ve isme özel sertifika

Davet Menüsü – 1

Neler Yapıyoruz?

  • Frambuaz soslu ıspanak ve roka salatası, sote karides ve parmesan peynir
  • 3 mantarlı risotto , kıtır panko ve frenk soğan ile
  • Filet mignon, parmesan peynirli havuç püresi ve erik sos
  • Sıcak volcano kek(ikram)

Workshoplarda Sunulan Hizmetler;

  • 2 adet içecek ve 2 adet su ikramı
  • 1 adet Usla önlüğü
  • Dijital reçete ve isme özel sertifika

Latte Art Teknikleri – 1

Kahve dükkanlarında oldukça önemli bir göreve sahip barista, aynı zamanda eşsiz tatlardan da sorumlu kişidir. Kahve severlerin sesine kulak vererek onların zevklerine uygun kahveyi hazırlayan baristaların kendini gösterdiği en önemli teknikleri de art çalışmalarıdır.

Günümüzde çeşitliliğin epey arttığı art çalışmalarının önemli püf noktalarına değindiğimiz ve katılımcıların bu deneyime ortak olması için uygulamaları birebir yaptırdığımız ‘’Art Teknikleri’’ atölyemizde yer ayırtmayı unutmayın.

Neler Öğreneceğiz?

  • Kahvenin Tarihçesi
  • Kahvenin Yetişme Süreci
  • Ayrıştırma Metodu
  • Tazelik standartları
  • Sürdürülebilirlik
  • Art yapımında dikkat edilmesi gereken noktalar
  • Sütün hacminin önemi

Neler Yapacağız?

  • Espresso yapımı
  • Süt hacminin oluşturulma uygulamaları
  • Art uygulamaları

Long Drink Kokteyller

Neler Yapıyoruz?

  • MOJİTO
  • LONG İSLAND ICED TEA
  • BLOODY MARY

Eşlikçi İkramlar;

  • Karides mücver, chipotle aioli sos ile
  • Kestane mantarlı pizzetta
  • Bark çikolata

Workshoplarda Sunulan Hizmetler;

  • 2 adet su ikramı
  • 1 adet Usla önlüğü
  • Dijital reçete ve isme özel sertifika

Kekler

 

Neler Yapıyoruz?

  • Havuçlu, Tarçınlı Kek, Peynir Frosting ile
  • Vişneli Brownie
  • Kuru Meyveli Pound Kek

Workshoplarda Sunulan Hizmetler;

  • 2 adet içecek ve 2 adet su ikramı
  • 1 adet Usla önlüğü
  • Dijital reçete ve isme özel sertifika

Favori Lezzetler – 2

 

Neler Yapıyoruz?

  • Pesto Soslu Caprese Salata
  • Mac&Cheese
  • Dana Şinitzel, Alman Patates Salatası İle
  • Sıcak Volcano Kek (İkram)

Workshoplarda Sunulan Hizmetler;

  • 2 adet içecek ve 2 adet su ikramı
  • 1 adet Usla önlüğü
  • Dijital reçete ve isme özel sertifika

Trend Pasta

 

Neler Yapıyoruz?

  • Çilekli fraiser torte
  • Vanilyali Pandispanya
  • Vanilyalı Diplamat Kreması
  • Taze Çilek

Workshoplarda Sunulan Hizmetler;

  • 2 adet içecek ve 2 adet su ikramı
  • 1 adet Usla önlüğü
  • Dijital reçete ve isme özel sertifika

Çocuklarla Pasta Yapımı (10 – 14 Yaş)

 

Neler Yapıyoruz?

  • Çilekli Pasta, Vanilyalı Pandispanya, Krem Peynir Frosting, Çilek

Workshoplarda Sunulan Hizmetler;

  • 2 adet içecek ve 2 adet su ikramı
  • 1 adet Usla önlüğü
  • Dijital reçete ve isme özel sertifika